Zamlı sigara fiyatları belli oldu: İşte öne çekilen zamlı liste Zamlı sigara fiyatları belli oldu: İşte öne çekilen zamlı liste

Denizli'de Büyükşehir Belediyesi tarafından bir kez olmak üzere emekliye verilecek olan 5 bin liralık destek ödemesinin başvuruları yarın başlıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, başvuruların 20 Mayıs itibariyle başlayacağını duyurdu. 
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun önergesi ile Büyükşehir Belediye Meclisi’nin gündemine aldığı emeklilere yardım konusu Denizli Büyükşehir Belediyesinde kabul edilmişti. Emeklilere yönelik ikramiye başvuruları yarın 20 Mayıs Pazartesi günü itibariyle başlıyor. Ödemler ise yapılan yardımların gizli kalabilmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği horoz kart uygulaması ile yapılacak.  

Başkan Çavuşoğlu'ndan Emeklilere Horoz Kart Müjdesi - Burdur Haber, Burdur  Haberleri, Burdur Gündem,

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yardımları İçin Başvuru Nereden ve Nasıl Yapılacak? 

Sosyal yardım kriterlerini taşıyan emeklilere yönelik 5 bin TL’lik ikramiye için başvurular Denizli Büyükşehir Belediyesinin internet sitesi www.denizli.bel.tr veya kent merkezinde belirlenen 8 ayrı nokta ile merkez dışındaki 17 ilçede de DESKİ birimlerinden yapılabilecek. Denizli merkezde, DESKİ Genel Müdürlüğü, Çınar Kapalı Spor Salonu, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, Anafartalar Kapalı Yüzme Havuzu, Sevindik Sosyal Etkinlik Merkezi, Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu, Çakmak-Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Etkinlik Merkezi’nden şahsen müracaatlar alınabilecek. Başvuru noktalarına mesai saatleri içerisinde şahsen kimlik kartı ile yapılacak.  

Bin TL'ye muhtaç emekli ordusu büyüyor
 

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli