Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi Karaman Kapalı Pazaryeri her Cumartesi olduğu gibi bu Cumartesi’de kuruldu. Alımın yüksek olduğunu belirten pazar esnafı, “Satışlar o kadar iyi ki bazen evimize erken gidiyoruz” dedi.

Araç sahipleri aman dikkat: 31 Ağustos sonrası zorunlu olacak Araç sahipleri aman dikkat: 31 Ağustos sonrası zorunlu olacak

Denizli Pazarında Yeşillik Bolluğu

“Salatasız Yemek Olmaz”

Pazarda en uygun fiyatlı ürünler yeşillik bölümündeydi. Vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Maydanoz 10 lira, taze soğan 15 lira, dereotu 15 lira, nane 15 lira, ekşikulak 15 lira, tere 10 lira, roka 10 lira idi. Pazar esnafı konu hakkında, “Vatandaşlar yeşilliği bol alıyor. Yeşilliğin tam zamanı geldi. Salatasız yemek yenmez. Her zaman yemekle salata ve yeşillik tüketilmelidir.  Müşterilerde yoğun ilgi var. Çoğu zaman elimizde ürün kalmıyor erkenden evimize gidiyoruz. Nadiren elimizde ürün kalıyor. Eğer kalır ise yarın diğer pazarda satıyoruz. Bizim işimiz pazarcılık, her gün pazar var. Ama ürünlerin tazeliğine dikkat ediyoruz. Vatandaş taze yeşillik seviyor. Yeşillik tazecik olur” şeklinde konuştu.

Denizli Pazarında Yeşillik Bolluğu 2