DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası'nın 4, 15 ve 19 numaralı meslek komitelerinin üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda kara, hava ve deniz taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren üyeler yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda, yolcu ve yük taşımacılığı, petrol ve kargo taşımacılığı, kuryelik hizmetleri, depolama, antrepo, gümrük komisyonculuğu, motorlu ve motorsuz taşıt üretimi ve satışı, oto yedek parçaları, servis ve bakım hizmetleri, enerji ve yakıt üretimi ve satışı gibi konular ele alındı. Ayrıca, Denizli Ticaret Odası'nın faaliyetleri de tartışıldı.

Dto Denizli Ticaret Odasi


DTO Başkanı Uğur Erdoğan yapmış olduğu konuşmada,  “En önemli gördüğümüz konuların başında, üyelerimizin yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara katılmaları geliyor. Biz bu sene fuar sayısını yüzde 100 artırdık. Bu yıl, yurt içi ve yurt dışında düzenlenecek 25 farklı fuar için organizasyon yaptık. Sizlerden gelecek talepler doğrultusunda sayıyı daha da artırabiliriz. Biz şunu iyi biliyoruz ki bu fuarlar ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine katma değer olarak geriye dönüyorlar” ifadelerini kullandı.

Başuzmanı İsa Karakaş Açıkladı: Memur Maaşı En Düşük Kaç Lira Olacak? Başuzmanı İsa Karakaş Açıkladı: Memur Maaşı En Düşük Kaç Lira Olacak?

Dto Denizli Ticaret Odasi 1



Erdoğan, konuşması sonrasında DTO meslek komitelerinin üyelerinin sektörleri ve odalarının hizmetleriyle ilgili görüşlerini aldı. Başkan Erdoğan’ı çalışmaları dolayısıyla tebrik eden üyeler, “Ne zaman bir talep ile size gelsek bizi asla geri çevirmediniz. İşlerimiz ve sektörlerimizle ilgili yaşadığımız problemlerin çözüme kavuşturulması noktasında da büyük çaba harcadınız. Çok teşekkür ediyoruz, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyoruz” dediler. Başkan Erdoğan da “Biz bir aileyiz. Güçlü bir ekibiz. Ne yaptıysak birlikte yaptık, yapıyoruz. İyi ki varsınız” dedi.