Emekli maaşlarında yaşanan gelişmeler milyonlarca emekli tarafından mercek altında. En düşük emekli maaşının 10 bin lira olmasının ardından tüm bankalar emekli promosyon ücretlerini güncelledi. İş Bankası'ndan gelen  haber ise milyonlarca emekliyi heyecanlandırdı. İş Bankası emekli promosyon rakamlarını yükseltti, 12 bin TL verilecek. İş Bankası ne kadar emekli promosyon ödemesi yapıyor?

İSO İKİNCİ 500 AÇIKLANDI DENİZLİ'DEN 9 FİRAMA LİSTEDE İSO İKİNCİ 500 AÇIKLANDI DENİZLİ'DEN 9 FİRAMA LİSTEDE

Emekli Ikramiyesi Kac Lira Oldu Emekli Ikramiyesine Zam Geldi Mi Bqoq

Emekliye Çifte Bayram

Emekliye verilen promosyon ödemeleri güncellendi. İş Bankası emekli müşterilerine özel yeni kampanyasını duyurdu. Emekli maaşını İş Bankası'ndan alan emekliler ek olarak 12 bin TL promosyon ödemesi alacak. Parayı almak için tek şart  emekli maaşınızı İş Bankası'ndan almak.
12 bin Türk Lirası Ödeme Olacak!
İş Bankası tarafından müşterilere özel olarak yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi:

''SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor. T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 28 Mart – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor. Yurt geneline yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını taşıyabilir, emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini gerçekleştirebilirler ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabilirler.''

Is Bankasi00

Emekliler İçin Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?

Maaş yatırma ve çekme konusunda herhangi bir kısıtlama bulunmuyorsa emekliler maaşlarını istedikleri bankalardan alabiilmektedir.
Maaşlarını taşımak isteyen emekliler, istedikleri bankaya, banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden bildirim yaparak bildirim yapabilir ve maaşını alacağı bankayı değiştirebilir. Daha avantajlı bir promosyon olması halinde taahhüt süresi dolmadan banka değişikliği yapılabiliyor. Ancak mevcut bankada kalınan sürenin promosyonu alınıyor, kalanını ise iade ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ