SOHBET BALONLARININ RENGİNİ DEĞİŞTİREBİLECEĞİZ!

WhatsApp, kullanıcıları için yeniliklerini sürdüyor, bu kapsamda yenilikler tek tek açıklanıyor. Artık sohbet balonlarının standart rengini değiştirilebileceksiniz. WhatsApp, ilk çıktığı günden bu yana sohbet balonunun rengi hep yeşildi. Özelliğin şu anda ne zaman kullanılabileceği kesinlik olmasa da sürecin test aşamasında olduğunu belirtmekte fayda var. Uygulamanın önümüzdeki haftalarda devreye alınması bekleniyor.

Şarjınız Hemen Bitiyor Mu? Artık Akıllı Telefonlar Haftada 1 Şarj Edilecek Şarjınız Hemen Bitiyor Mu? Artık Akıllı Telefonlar Haftada 1 Şarj Edilecek

Whatsappta Donusum Renk Degistirme Ozelligi Geliyor Ekran Goruntusu Almak Kisitlaniyor1

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALMAK ENGELLENİYOR

Öte taraftan WhatsApp’ın daha önce getirdiği bir sürümde 2.24.4.25 kodlu Android beta sürümünde yeni bir özellik duyurulmuştu. Özelliğe göre kişilerin profilini ekran görüntüsü alınamayacaktı. WhatsApp bu kararla  kullanıcıların profillerini korumayı hedeflemiyordu.

Aktarılana göre kullanıcılar ekran resmi almaya çalışan birisi olduğunda kendilerine bir uyarı mesajı gidecek. Şu anda deneme aşamasında olan bu sürümün yakın zamanda uygulamaya geçirilmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ