Bir televizyon kanalında ekranlara gelecek olan “Sandık Kokusu” dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, rolünü ve teklifi değerlendirmesinde kendisine cazip gelenleri anlattı.

Denizli'nin Yeteneği ile Birlikte Olmaz

Bir anne kız ilişkisindeki sıkıntıları ele almayı tercih etmesinin hoşuna gittiğinden bahseden Özpirinçci, kendisinin de yeni bir kız annesi olmasından dolayı merakını uyandırdığını dile getirdi. Senaryo ve hikayenin heyecanlandırmasının cezbediciliğinden bahsederek gün geçtikçe projeye “iyi ki” dediğini vurguladı.

2 haftalık Adana çekiminden sonra İstanbul’a dönerek çekimlere hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Özpirinçci “Set çok eğlenceli çünkü ne kadar ağır bir drama işi çekerseniz aslında setin o kadar eğlenceli olması gerek gibi hissediyorum çünkü ikisinin birbirini dengelemesi gerekiyor benim için.”

Ünlü oyuncu, Zeynep Günay, Nezaket Coşkun, Melis Civelek, Zeynep Gür bu isimlerle çalışıyor olmanın heyecan verici olduğunu söyledi. “Ulaş Hoca 2. yönetmenimiz. Onunla da 10 sene önceden çalışmıştık. Bu tarz eskiden çalıştığım insanlarla tekrar çalışmak bana biraz sağlama da yaptırıyor mesleki anlamda. 10 sene önce neredeydim, ne yaptım, bu geçtiğimiz 10 sene neler katmışım, birilerinden bunları görmek çok keyifli oluyor” diyerek öz değerlendirme yapmaktan keyif aldığını dile getirdi.

Türkiye'nin tartışmasız yeteneklerinden sevilen oyuncu Denizlili Demet Akbağ'ın da yer aldığı projede, Demet Akbağ için “Bir de tabii Demet Akbağ ile anne kız oynamak… Daha ne isterim” şeklinde sözlerini bitiren Özge Özpirinçci heyecanını yansıttı.

Kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi usta isimleri buluşturan Sandık Kokusu Çarşamba saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

TARIMDA YENİ ÜRETİM PLANLAMASI ÇİVRİLLİ ÜRETİCİLERE ANLATILIYOR TARIMDA YENİ ÜRETİM PLANLAMASI ÇİVRİLLİ ÜRETİCİLERE ANLATILIYOR
Editör: Haber Merkezi