İlk haftalara çok iyi başlangıç yapan yeşil siyahlılar taraftarlarını da heyecanlandırmış hatta bu takım zirveye oynar dedirtmişti.

Yeni Sezona yeni umutlarla giren Y.Denizlispor takımı mücadele ettiği Nesine 3.lig 4.gurupta ki son maçlarda aldığı kötü sonuçlar hiç kuşkusuz ki taraftarlarını endişelendirmeye başladı.

                  İlk haftalara çok iyi başlangıç yapan yeşil siyahlılar taraftarlarını da heyecanlandırmış hatta bu takım zirveye oynar dedirtmişti.

                   Haftalar ilerledikçe hiç düşünüldüğü gibi olmadığı ortaya çıktı ve takım son 5 maçın üçünü kaybedip taraftarlarını daha ligin başında karamsarlığa düşürdü.

                    Şu bir gerçek ki kulübün, bu hiç bitmeyen mali sorunları takımı buraya getirdiği de bir gerçek. Ekonomik sıkıntılar tüm takımlarda var. Ancak, Denizlispor kulübü bu ağır borç yükü yüzünden istenilen başarıyı bir türlü elde edemedi. Yeşil siyahlılar daha şimdiden korkulu rüyalar görünmeye başlandığı da bir gerçek haline geldi.

                   Maça gelince Denizlispor takımı gol yiyinceye kadar sahada ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Rakibini zor duruma soktuğu zamanlarda oldu. Ancak ileri uç adamlarının gol vuruşunu yapamaması üzerine en azından rakibini durdurma yollarını aradı. Kahramanmaraş İstiklalspor takımı da bunu fırsat bilip Denizlispor kalesine yüklendi ve istediği golü ancak 72. Dakikada bulabildi. Bu gol Y.Denizlispor’lu oyuncuları telaşa soktu. Denizlispor kalesine bir kez daha yüklenen Kahramanmaraş İstiklalspor 2. golü buldu ve horoz’un fişini çekmiş oldu. Geri kalan dakikalarda rakip 2 gol daha bulup zirve yarışını sürdürdü ve liderle arasında sadece 1 puan kaldı.

                Denizlispor formasını ıslatan genç oyuncular her türlü skorlarla karşılaşacaklar bu bir gerçek. Ancak kendi saha ve seyircinin önünde maç kaybederlerse ileriki maçlarda birçok kötü sonuçlarla karşı karşıya kalacakları muhtemel olasılıklar arasında yer alabilir.

               Türkiye liglerinde birçok tarih yazan Denizlispor’u herkes sahip çıkmalı. Aksi halde Denizlispor’lu binlerce taraftar amatör maçları izlemeye gidecek. Bu durum Amatör oyuncularımızı sevindirmiş olacak ve çok seyirci önünde kendilerini gösterme fırsatı bulacaklar.