Aşık Sefai hocamızın 1996 da Çivril/ Işıklı da yazdığı ve ilk defa okuduğu Bayraksızlar şiiri bayrak düşmanlarına bir cevaptır.

Kazım Karabekir paşanın dediği gibi; "Öyle puslu ki hava, şeytan bile 'Müslüman' mintanı giyiyor." Suriye'nin El Bab şehrinde TSK'nın kontrolü altındaki kentte bir grup tarafından Türk tırları taşlanarak ateşe verildi. Kuzey Fırtınası Tugayı'nın askeri karargahı ve Mare şehrindeki emniyet müdürlüğündeki  Türk bayrakları indirilerek yırtıldı ve yakıldı. Türk ordusu bu hainlere gereken cevabı verdi.

Türk bayrağı Türk Ulusunun kutsalıdır, Yere düşerse kaldırılır, öpülür. Hilalin de yıldızın da gönlü alınır, kalbe koyulur. Hangi partili olursa olsun Türk vatandaşı  olan herkes bayrağa saygı gösterir sadece vatan hainleri Türk bayrağını sevmez ve saygı duymazlar. Bayrak inmez ve indirilmez, çiğnetilmez, parçalatılmaz. Bayrak, Türk Ulusunun, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin namus ve şerefidir."Türk'ün, Türk'ten başka dostu yoktur." cümlesi ırkçılığı değil, binlerce yıllık bir tecrübeyi anlatır!

Aşık Sefai hocamızın 1996 da Çivril/ Işıklı da  yazdığı  ve ilk defa okuduğu Bayraksızlar şiiri bayrak düşmanlarına bir cevaptır.17 dörtlük olan şiir uzun olduğu için ilk dörtlüğünü  paylaşıyorum. Bayraksızlar Bayraksızlar, Yere düşse bayrak  sızlar. Nerden bilsin kıymetini,  Soysuz sopsuz bayraksızlar!

Türkiye –Avusturya Milli maçında Futbolcumuz  Merih Demiral Bozkurt işareti yapınca Bazı tatlı su solcuları, ümmetçiler ve bazı aydınımsılar rahatsız oldu. Sizler sözde zafer işareti yapınca özgürlük, Rabia işareti yapınca din kardeşi, Biz Bozkurt yapınca ırkçı, faşist oluyoruz. Şeref duyarız. Bozkurt Türklüğün  sembolüdür. Kendini Türk hisseden herkes yapabilir. Yüzyıllar öncesindeki atalarımızın heykellerinde bunu görmekteyiz. MHP işareti diye karşı çıkıyorsunuz MHP 1969 da kuruldu. 45 yıl öncesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk döneminde Bozkurt paralara ve pullara basılmış, Türk Ocakları, Petrol ofisi gibi bazı kurumların sembolü  olarak kullanılmıştır. Millete Türkiyeli dedirtmeye çalışırken bütün halkı Bozkurt Türkçü yaptılar. Bilmeyenler Bozkurt’un tarihçesini öğrendi. Nobel alan bilim adamımız da gol atan futbolcumuz da Bozkurt yapacak  siz Türk’ün ve Türklüğün düşmanları kuduracaksınız.

Atsız Ata ; Bayrak ki onun gölgesi Bozkurtları toplar. Bayrak ki bütün kaybedilen yurtları toplar. demiştir. Ne Mutlu Türküm diyenlere.

Esen Kalın