Dem Parti'nin kazandığı belediyelerde skandal adımlar atmaya devam ediyor. Diyarbakır belediye meclis salonunda bulunan Türk Bayrağı kaldırıldı. Atatürk’e hakaret edildi. Van’da, Pkk sizi tükürüğüyle boğar, diyen belediye başkanı. Cizre Belediyesi belediye çalışmalarını Kürtçe paylaşmaya başladı. Mardin belediyesi meclisin de İstiklal marşı oylaması yapılıyor ve oy birliğiyle okunmamasına karar veriliyor. Mardin ayrı bir devletin belediyesi mi? Özerkliğini mi ilan etti? Ahmet Türk gerçekte kimdir ve kime çalışıyor? Hep aynı oyunu oynuyor. Önce provakasyon yapıyor. Sonra kayyum atanıyor. Daha sonra görevden alınınca bir kaç itirazla sessiz kalıyor. Sonra seçim gelince tekrar aday yapılıyor ve tekrar aynı süreç. Sizce İstiklal Marşı okunsun mu diye oylamaya sunması açık tezgah değil mi? Bir de bu önerisinin reddedilmesi bir kışkırtma değil mi? Ahmet Türk gerçekte kim? Devlet Bahçeli, Ahmet Türk’ün neden hapisten çıkmasını sağladı?
Dem Parti'nin kazandığı Tunceli Belediyesi'nin resmi X(Twitter) hesabının ismi "Dersim Belediyesi" olarak değiştirildi. İşin en garip tarafı Dersim isminin bazı Chplilerce de dillendirilmesi ve kullanılması. Bu durum da Seyyid Rıza haklı idiyse, o zaman Atatürk haksızdı. Dersim güzellemesi yapan Atatürkçüler kesinlikle incelenmeyi hak ediyorlar. Bazısöz de Atatürkçüler, Atatürk düşmanlarının avukatlığını yapıyor. Bunlar hangi Atatürk’e inanıyorlar, cidden merak ediyorum?
Bir kez daha anladık. Hdp türevleri ve Dem, mahallenin berduşu gibi.Kimse sevmiyor,kimse istemiyor. Zor zamanda(Seçim) yanımda olsun istiyor. Kimse kapatılsın diye uğraşmıyor!
Nereden nereye 5 yıl önce kurban hissesi aldığımız paralara şimdilerde Diyanet işleri başkanı Ali Erbaş’ın kiraladığı A8 arabasının oyuncağını alabiliyoruz. Ali Erbaş A8’i İslamiyeti daha hızlı yaymak için kiralamış olabilir mi?
Ülkemizde gündem o kadar hızlı değişiyor ki geçen hafta Ferdi Tayfur klibi, Bu hafta boş koltuk haftaya buluruz bir şeyler. Millet açmış, tencere boşmuş,kimin umurunda. Haftalık yazdığım için gündemin hızına yetişemiyorum.
Esen Kalın…