Türkiye'de gurunu kaybeden biri çok kısa sürede büyük paralar kazanabiliyor. Yıllarca okumuş doktorların, mühendislerin aldığı paraya, yalnızca evde canlı yayın açarak ulaşılabiliyor. Evet konumuz TikTok. 

Bu uygulamadan para kazanmak istiyorsanız gurunuzu ve ahlakınızı hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor. Kadınsanız biraz dekolte vererek yayın yapmanız, 1 yıl içinde sizi ev sahibi yapacak paralara ulaştırabilir. Eğer erkekseniz işiniz biraz daha zor ama gözlemlerime göre, deli taklidi yapmanız en iyi para kazanma yöntemi. 50 yaşında dans eden amcalar, dekolte açarak sohbet eden kadınlar bu uygulamanın içinde. 

Tek bir tuşla, Türkiye'nin kanalizasyon çukuruna giriş yapabiliyorsunuz. Gencecik kızlar parayla vücudunu sergiliyor. Yaşlı başlı adamlar 3 kuruş için çocuk çocuğun oyuncağı oluyor. Engellilerle dalga geçiliyor. Peki bu benim gördüğüm durumu Türkiye Cumhuriyeti hükümeti görmüyor mu? Görmemesi mümkün değil gibi düşünüyorum. TSK bile askerlerin bu uygulamayı kullanmasını yasakladı. 

Geçtiğimiz yıllarda ahlaksızlığın en yüksek seviyede olduğu "Onlyfans" sitesine erişim kapatılmıştı. Tiktok'un bundan ne farkı var tam olarak? Birinde kadınlar vücudunu abonelik ücretiyle sergilerken, bir diğerinde ise hediyelerle sergiliyor. İşin en korkutucu tarafı ise bu uygulamalara çocuklar da erişebiliyor. 

Sabit kaynaklardan okuduğu 1-2 cümle yüzünden Diamond Tema'ya arama kararı çıkaran hükümet neden bu uygulamayla uğraşmıyor? İşine mi gelmiyor yoksa? Artık böyle görmezden gelinen durumlarda aklıma yüzlerce şüphe düşüyor. "Acaba kara para mı aklanıyor?, Bir çıkarları mı var? Kapatmıyorlarsa bir avantaj sağlıyordur." gibi düşüncelere giriyorum. 

Umarım en kısa sürede, adalet işlemesi gereken yerlere işlemeye başlar.